Schurhovenveld 3010/3880 - 3800 Sint-Truiden - 011/68.43.21

   
 

HOME PROVA-SERVICE PROVA-OIL BESTEL LINKS MAIL

Prova Sercvice, in ons benzinestation kan je terecht voor diesel, benzine en LPG Wij accepteren Prova Service Card Sint-Truiden
zondag 19 mei, 2024

Prova Oil gespecialiseerd in de levering van stookolie, vetten, olie, benzine . Snelle levering - Sint-Truiden
Nieuw bij Prova Oil...

2500FSSedert kort hebben wij in ons gamma de dubbelwandig Harlequin brandstofstations opgenomen.
Deze zijn voorzien van de meest recente brandstofopslag technologie.
Dubbelwandige brandstofstanks zijn speciaal ontworpen voor het veilig, betrouwbaar en milieu verantwoord opslaan van dieselbrandstof.

Hoe werkt het?

Iedere gebruiker krijgt voor zijn eigen veiligheid een magnetische sleutel. Voordat het voertuig wordt gevuld, wordt de sleutel gebruikt om het managment systeem te activeren. Zonder magnetische sleutel is brandstofafname uit de tank onmogelijk.

Hiermee wordt het risico van illegaal gebruik en diefstal van brandstof enorm gereduceerd. Er worden standaard 10 sleutels geleverd bij ieder systeem en meer sleutels zijn verkrijgbaar op aanvraag en tegen extra kosten. In totaal kunnen 80 sleutels voor 80 individuele gebruikers worden geactivieerd op elk systeem.

Na activering kiest de gebruiker hoeveel brandstof hij nodig heeft. Wordt er per ongeluk teveel brandstof geselecteerd, dan stopt het automatische pistool voordat de brandstof overstroomt. Is het vullen gestopt dan gaat het systeem terug naar de beveiligde stand en kan dan alleen geactiveerd worden met een magnetische sleutel.

Het systeem heeft een geheugen voor het opslaan van de laatste 200 afleveringen.

Nieuw in ons gamma zijn :

 

Schurhovenveld 3010/3880 - 3800 Sint-Truiden - 011/68.43.21

site by